We kennen ze allemaal van de Amerikaanse films; de grote bruine papieren zakken voor de boodschappen van de supermarkt. U denkt bij papieren draagtassen dan ook waarschijnlijk meteen aan dat soort papier. Maar papieren tassen zijn er in eindeloos veel kleuren, modellen en mate van stevigheid en zijn daarom ook voor eindeloos veel doeleinden zeer geschikt. Denk bijvoorbeeld aan mooie glimmende tassen, met draagkoorden en een lintje om de tas mee dicht te binden.

Cadeauwinkels en parfumerieën geven de gekochte artikelen vaak in chique papieren draagtassen mee aan hun klanten. Bij speciale gelegenheden kan een klein aandenken in een schattig klein tasje meegegeven worden aan de bezoekers.

Papieren draagtassen

Grote kantoren en bedrijven maken ook vaak gebruik van papieren draagtassen.

Bij een conferentie worden relevante papieren aan de deelnemers uitgedeeld in tassen, relatiegeschenken zoals bijvoorbeeld een fles lekkere Italiaanse wijn, kunnen keurig verpakt worden in een papieren tas en een makelaarskantoor kan dossiers, contracten en papieren aan de cliënt meegeven in een mooie papieren tas.

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos en voor elke situatie kunt u een geschikte tas laten drukken. U verhoogt er het imago van uw onderneming mee, maakt reclame en brengt er tevens de gelegenheid mee tot uiting. Met papieren draagtassen heeft u dus drie vliegen in één klap!