Heeft u tassen nodig voor uw bedrijf of een conferentie? Overweeg dan eens om in plaats van plastic, papieren tasjes te kopen. Papier is minder belastend voor het milieu, zeker als u voor papier van duurzaam hout kiest. Zo kunt u als onderneming ook uw steentje bijdragen aan een beter milieu. En papieren tasjes doen in niets onder voor de plastic variant!

De mogelijkheden zijn net zo uitgebreid en ze zijn ook niet minder stevig. Laat uw bedrijfslogo en huisstijl op de tas printen en u heeft op die manier wandelende reclamezuilen!

Papieren tasjes voor uw bedrijf

Papieren tasjes kunnen handig zijn in heel erg veel verschillende situaties.

Een kantoor kan de papieren en brochures die hun cliƫnten ontvangen in een mooie tas meegeven, de middenstand kan de door de klanten gekochte artikelen netjes in een tas verpakken. Kleine zelfstandigen kunnen zo tonen dat ze mee zijn met een duurzamere wereld! Tijdens een conferentie of grote vergadering kunnen de bijbehorende papieren en notulen in papieren tasjes meegegeven worden.

Kortom bij talloze situaties is een tas erg handig en voor elke gelegenheid kunt u geschikte papieren tasjes laten drukken. Pas het materiaal en het uiterlijk van de tas aan aan de omstandigheden en u heeft een perfect product; papieren tasjes zien er professioneel uit en verbeteren het imago van uw onderneming.