Papieren tasjes maken kan voor diverse gelegenheden en in verschillende hoeveelheden. U kunt papieren tasjes maken om een aandenken voor een geboortefeest in weg te geven, maar u kunt er ook één vouwen om een cadeau op een originele manier te verpakken.

Bedrijven laten tassen maken voor conferenties, voor een kerstpakket, of als draagtas. Kortom, tassen van papier zijn geschikt voor zeer veel verschillende situaties. Als u een beetje handig en creatief bent, kunt u zelf papieren tasjes maken.

Op internet staan een aantal voorbeelden en richtlijnen die u kunt volgen om zelf prachtige tassen te maken.

papieren tasjes makenU kunt daarbij kiezen voor verschillende soorten papier, van simpel gerecycled bruin papier, tot de dikkere glanzende en gekleurde soorten, al hou je die misschien beter voor een specialer knutselwerkje. Met een mooi bijpassend koord als hengsel kunt u werkelijk prachtige papieren tasjes maken. Laat u bij de keuze voor het materiaal en de maat leiden door de inhoud van de tas.

Voor zware boodschappen is een dunne papiersoort niet goed genoeg en om een klein, kwetsbaar aandenken aan een speciale gelegenheid in aan te bieden, is een klein maar stevig tasje natuurlijk beter geschikt.

Kies prachtige kleuren en kleurencombinaties, of laat uw bedrijfslogo of –afbeelding op de tas drukken.